Advertisement

Bingöl Deprem Son Dakika - Son Dakika: Bingöl'de Deprem / Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bingöl Deprem Son Dakika - Son Dakika: Bingöl'de Deprem / Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Depremin bingöl ve çevre illerden hissedildiği belirtiliyor. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem oldu. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 11.48'de merkez üstü bingöl merkez olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli son depremler verilerine göre bingöl'de deprem meydana geldi.

Deprem çevre illerde de hissedildi. Afad tarafından paylaşılan bilgilere göre bingöl merkezli meydana gelen depremin 4.0 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Kandilli rasathanesi, bingöl karlıova'da saat 17.24'te 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Son dakika haberi: Bingöl'deki depremin ardından ünlü ...
Son dakika haberi: Bingöl'deki depremin ardından ünlü ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem. Bingöl karlıova merkezli büyük bir deprem meydana geldi. Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Depremin şiddeti 5.9 olarak açıklanırken, deprem çevre illerden de türk kızılayı deprem ile ilgili twitter hesabından son dakika açıklaması paylaştı. Kandilli rasathanesi koeri son depremler listesinde yer aldı. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi.

Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 11.48'te meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından halk panikle kaynak: Bingöl merkezde meydana gelen şiddetli deprem korkuya neden oldu. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Geçtiğimiz günlerde 5.8 şiddeti ile sarsılan bingöl'de bugün bir deprem daha meydana geldi. Bingöl deprem son dakika gelişmesinin ardından son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Tv100.com 30 ekim 2020 11:57 son güncelleme:

Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Ajanslar tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde deprem meydana geldi. Bingöl merkezde meydana gelen şiddetli deprem korkuya neden oldu. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Depremin bingöl ve çevre illerden hissedildiği belirtiliyor.

Son dakika haberi Bingöl'de 4,1 büyüklüğünde deprem!
Son dakika haberi Bingöl'de 4,1 büyüklüğünde deprem! from www.61saat.com
Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 11.48'de merkez üstü bingöl merkez olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü karlıova ilçesi olan depremin şiddetini afad 4.2, kandilli rasathanesi ise 4.1 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı olarak kurtarıldı, diğer kardeşimiz ise ne bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. 06.05.2021 00:58 bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem oldu.

Tv100.com 30 ekim 2020 11:57 son güncelleme: Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Ajanslar tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem oldu. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi. Bingöl merkezde meydana gelen depremin büyüklüğünü afad. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı olarak kurtarıldı, diğer kardeşimiz ise ne bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Afad tarafından paylaşılan bilgilere göre bingöl merkezli meydana gelen depremin 4.0 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Afad'dan yapılan açıklamada ise bingöl karlıova'daki depremin büyüklüğünün 5,7 olduğu bildirilirken 8 vatandaşın yaralandığı kaydedildi. 06.05.2021 00:58 bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Son dakika bingöl'de şiddetli deprem meydana geldi. Depremin bingöl ve çevre illerden hissedildiği belirtiliyor. Bingöl'deki depreme ilişkin açıklama yapan afad, depremin büyüklüğünün 4.0 olduğunu duyurdu. Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı olarak kurtarıldı, diğer kardeşimiz ise ne bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi.

Son dakika: Bingöl depreminin ardından korkutan tahmin: 6 ...
Son dakika: Bingöl depreminin ardından korkutan tahmin: 6 ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Son dakika haberine göre, bingöl'de deprem oldu. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son bingöl deprem haberleri anında burada. Kandilli rasathanesi, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem meydana geldi.

Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi.

Deprem çevre illerde de hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem oldu. Bingöl karlıova merkezli büyük bir deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi. Son dakika haberine göre, bingöl'de deprem oldu. Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad ve kandilli son depremler verilerine göre bingöl'de deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8'e revize etti. Depremin derinliği 7.62 kilometre olarak ölçüldü.

Posting Komentar

0 Komentar